logo

Фирменные блюда

Фірмові страви

Название Вес Цена
Юшка рибацька
з трьох видів свіжої риби,
готується на острищі з додаванням горілки
300 г
Шурпа з дикого кабана
з корінцями та овочами з додаванням пива
300 г
Судак фірмовий гарячого копчення
(готується за попереднім замовленням)
подається з лимоном та свіжими овочами
1 кг
Сом фірмовий гарячого копчення
(готується за попереднім замовленням)
подається з лимоном та свіжими овочами
1 кг
Фірмова качка з чорносливом у вині
(готується за попереднім замовленням)
1 кг
Дика качка по-мисливськи 600 г
Перепілочки у вершково-часниковому соусі,
з молодою картопелькою, подається у горщику
300 г
Реберця дикого кабанчика
у медово-огірковому соусі
300 г
М’ясо дичини з шампіньонами-гриль
за оригінальним рецептом з овочами
250 г
Варенички з м’ясом дикого кабана
подаються у горщику зі сметаною та шкварками
200/50 г
Млинці з м’ясом дичини
подаються зі сметаною
200/50 г
Домашні пельмені зі сметанкою 250 г
Домашній кролик
запечений у сметанному соусі з чорносливом
1 кг
Домашній кролик по-прованськи
запечений з томатами та базиліком
1 кг